Op zoek naar dagbesteding op gebied van ICT? ICT Maatwerk biedt jou die mogelijkheid!

ICT Maatwerk Doetinchem

ICT Maatwerk Doetinchem is geopend.

In Doetinchem doen we het net even anders, zo kan je bij ons werken met zowel software als werken aan hardware. Dit zorgt ervoor dat we jouw doelen nog meer kunnen afstemmen op jouw interesses.

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor dagbesteding bij ICT Maatwerk?

Neem contact op binnen jouw gemeente en vraag naar de mogelijkheden!

ICT dagbesteding in een veilige werkomgeving

ICT Maatwerk biedt arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een arbeidsbeperking. Bij ons werk je in een modern bedrijf, ingericht als een kantoor. ICT Maatwerk onderscheid zich door het middel waarmee wij zorgen voor een goede begeleiding, namelijk ICT.

Wij zorgen voor een gestructureerd dagprogramma, waarbij je alleen, of samen met je collega’s werkt aan projecten. Er is altijd begeleiding aanwezig om jou verder te helpen en advies te geven. Wij bieden een plek waar we proberen het beste uit je te halen, op jouw tempo en volgens de doelen die jij belangrijk vindt. We leggen geen tijdsdruk op, maar stimuleren jou wel om het beste uit jezelf te halen! In onze praktijkgerichte werkomgeving leer je door te doen. Er heerst een relaxte werksfeer, waarin hard gewerkt wordt, maar ook tijd is voor een geintje.

Om bij ons te kunnen werken hoef je geen ICT specialist te zijn, of alles te weten van programmeren. Wij vinden het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in het werk en enthousiast aan de slag wilt met een nieuwe ICT uitdaging.

Na het succes van onze locatie in Arnhem en Nijmegen willen wij nu een bredere dienst op het gebied van ICT aanbieden. Zowel software- als hardware matig.

Werkzaamheden bij ICT Maatwerk Doetinchem

Op onze locatie ICT Maatwerk Doetinchem bieden wij je verschillende type werkzaamheden op het gebied van ICT.

Backend development

 • Schrijven van software middels PHP, Javascript en Python
 • Ontwikkelen van plug-ins voor WordPress
 • Installatie en onderhoud van Linux servers

Frontend development

 • Ontwerpen van huisstijl, logo’s en andere afbeeldingen voor klanten
 • Foto en videobewerking in software zoals Photoshop en Sony Vegas
 • Ontwerpen en bouwen van websites veelal in WordPress
 • Bouwen van webshops en het onderhoud hiervan.
 • Stijlen van websites middels HTML, CSS en Jquery

Montage en demontage van hardware

 • Demonteren van computers
 • Testen van modules zoals hardschijven, ram en videokaarten
 • Datawiping (professioneel vernietigen van hardschijven)

Meer lezen over onze dagbesteding en de bijbehorende werkzaamheden.

Doetinchem werkzaamheden

Laagdrempelige werkplek met prettige begeleiding

Mede door het traject bij ICT Maatwerk heb ik kunnen starten als stagiair grafisch designer bij een regulier bedrijf!

Lucien

Uitgestroomd naar werk

Oog voor de persoon

Een prettige leeromgeving waarin ik als persoon gezien en gehoord wordt!

Dominique

medewerker

5 sterren

Bij ICT Maatwerk krijg ik de ruimte om mezelf in een veilige omgeving te ontwikkelen op verschillende gebieden

Jort

medewerker

ECHT BEDRIJF

Bij ICT Maatwerk voelt het als werken bij een echt bedrijf. Waar de afstand tot de arbeidsmarkt wordt omgezet in energie om je te ontwikkelen. En om wat terug te leveren in de maatschappij.

Rinze

Medewerker

TROTS

Bij ICT Maatwerk krijg ik rust en ruimte om aan projecten te werken. Mijn eigen ontwikkeling staat daarin gelijk aan de ontwikkeling van klantproducten. Ik ben trots op mijn werk wat ik online tegen kom.

Casper

medewerker

GELIJKWAARDIGHEID

Bij ICT Maatwerk kan ik mijn talenten ontwikkelen. ICT Maatwerk staat in mijn ogen voor gelijkwaardigheid en positieve stimulans voor ontwikkeling.

Daan

medewerker

Persoonlijke ontwikkeling bij ICT Maatwerk

Wij bieden je een dagbesteding waarbij ICT centraal staat en de werkzaamheden afgestemd zijn op jouw doelen. Door onze maatwerk begeleiding kan jij je verborgen talenten ontdekken, dit is waar onze focus op ligt. Wij staan open voor jouw inbreng en geven jouw ruimte voor groei en ontwikkeling. Bij ICT Maatwerk is er altijd professionele begeleiding aanwezig om jou te ondersteunen in je werk. We maken samen doelen waarin je, je verder wil ontwikkelen.

Hoe ziet een dag er uit?

Vind jij het leuk om iedere dag aan dezelfde opdracht te werken of vind jij afwisseling in de werkzaamheden belangrijk? Bij ons beide mogelijk omdat we jouw wensen en behoeften afstemmen op de opdrachten die we hebben.

Wanneer een klant ons opdracht geeft tot het maken van een product, delen wij deze opdracht op in kleinere onderdelen waarbij we samen kijken waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Bekijk de diensten die we bieden voor meer informatie. Vervolgens ben jij verantwoordelijk voor dat deel van de opdracht voor de klant. Iedere dag ontvang je van ons de taken voor die dag zodat je duidelijk weet wat er van je wordt verwacht. Meer weten over de werkzaamheden.

Zit jij liever niet achter de computer maar heb je wel een grote interesse in alles wat er in een computer zit? Dan hebben wij hierin ook mogelijkheden voor jou bij ICT Maatwerk Doetinchem. Het demonteren  of monteren van een verschillende hardware zoals bijvoorbeeld Apple product en zorgen dat dit netjes wordt uitgevoerd voor de klant kan ook tot je werkzaamheden behoren.

Zowel software- als hardware matig is het belangrijk dat je je ontwikkeld op het gebied van werknemersvaardigheden. Bijvoorbeeld door het zelf onderhouden van het contact met de klant waarvoor je de opdracht uitvoert. Al onze medewerkers krijgen een eigen emailadres waardoor het onderhouden van dit contact gemakkelijk verloopt.

Kom vrijblijvend meedraaien op de dagbesteding bij ICT Maatwerk?

Kennis van ICT is mooi maar niet het belangrijkste. Wij vinden het belangrijker dat je hier enthousiast over bent en dat je hier graag meer in wilt leren. Voor ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop!

Weet jij nog niet of ICT wel iets voor jouw is en wil je dit graag ontdekken? Kom dan vrijblijvend meedraaien op onze locatie in Doetinchem! Voor meer informatie, vul onderstaand contact formulier in. Wij zullen dan contact opnemen om al jouw vragen te beantwoorden.