Als je een website laat maken wil je natuurlijk goed gevonden worden. Daarom zijn al onze producten technisch geoptimaliseerd voor Google. Hierdoor worden alle pagina’s goed geïndexeerd door Google. Daarnaast bevat onze CMS verschillende tools om de vindbaarheid en beveiliging nog verder te verbeteren. Zo heeft elke pagina een SEO checker die advies geeft om de teksten nog verder te verbeteren voor zoekmachines. Websites worden door onze gehost op onze eigen server. Hierdoor kunt u zorgeloos uw website hosten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over updates en backups.

ICT Maatwerk biedt ook de mogelijkheid om het onderhoud van uw website volledig aan ons uit te besteden. Wij verzorgen dat de updates, beveiliging en plaatsen informatie op uw site. U kunt zich volledig richten op uw bedrijf en wij verzorgen alle aspecten van uw website.

 

Een prachtig design, goed vindbaar met een gebruiksvriendelijke CMS

Wij ontwikkelen professionele websites die voldoen aan de standaard van vandaag. Alle websites worden vormgegeven naar uw wensen. Daarnaast zijn ze voorzien van een eenvoudig te beheren CMS. We zorgen dat uw website goed vindbaar is op Google en tal van andere zoekmachines.

Om een eigen domeinnaam te registreren, beginnen we met een check om te kijken of jouw gewenste domein nog wel echt beschikbaar is. Het kan namelijk zijn dan iemand anders al het domein geregistreerd heeft. Je kan verschillende extensies controleren. Er zijn inmiddels meer als 500 extensies beschikbaar. Toch blijft een .nl, .com of .eu domeinnaam het meest gekozen in Nederland.

Zodra jij een gewenste domeinnaam hebt gevonden in de check, kun je ons een bericht sturen. Wij zullen dan direct het domein vastleggen, zodat je eigenaar bent van het domein. Het kan ook zijn, dat de domeinnaam check aangeeft dat het domein bezet is, terwijl jij zeker weet dat deze van jou is. In dat geval staat het domein nog bij een andere provider dan ICT Maatwerk. Je kan het domein dan verhuizen naar onze hosting.

 

Domeinnaam verhuizen

Om een domeinnaam te verhuizen hebben we een verhuistoken nodig. Je kan de token opvragen bij je huidige webhoster. Zodra we de token hebben ontvangen kunnen we beginnen met de verhuizing van je domein. Mocht je er niet uitkomen willen we je natuurlijk altijd helpen met de verhuizing.

Als u kiest om uw website te laten hosten door ICT Maatwerk dan kiest u voor kwailteit. Onze servers maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van hosting. Onze servers zijn volledig SSD met de snelste hardware. Ook maken wij standaard gebruik van Redis Cache, Varnish Cache, Mem Cache en CDN waardoor uw website supersnel geladen wordt. Op al onze hosting pakketten krijgt u standaard de beschikking over gratis SSL certificaten. Wij kunnen voor u automatisch uw updates verzorgen maar u heeft ook de mogelijkheid dit zelf te regelen. U heeft standaard de beschikking om dagelijks een back up van uw website te maken. Deze backups kunt u 24 uur per dag downloaden in het Direct Admin menu. Onze servers beschikken over PHP versies 4+, 5+, 7+ en 7.1.

ICT Maatwerk biedt interessante onderhoudscontracten voor uw website. Middels deze onderhoudscontracten neemt ICT Maatwerk het onderhoud van uw website volledig uit handen. Wij verzorgen alle technische handelingen en u kunt zich focussen op uw bedrijf. Altijd goed vindbaar met een scherp oog op SEO en de optimalisatie voor snelheid.

 

Er worden twee pakketten aangeboden voor een vast bedrag per maand. Wij staan garant voor een snelle klantgerichte service ten aanzien van uw vraag. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om problemen direct op te lossen en u te adviseren waar nodig.

 

Bekijk onze onderhoudscontracten voor meer informatie en tarieven.

PROJECTEN