Bekijk nu of jouw idee als domein nog beschikbaar is!

Webdesign

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk goed gevonden worden. Daarom zijn al onze websites technisch geoptimaliseerd voor Google. Daardoor worden alle pagina’s goed geïndexeerd door Google. Daarnaast bevat ons CMS verschillende tools om de vindbaarheid en beveiliging nog verder te verbeteren. Zo heeft elke pagina een SEO-checker, die advies geeft om de teksten nog verder te verbeteren voor zoekmachines. Websites worden door ons gehost op onze eigen server. Hierdoor kunt u zorgeloos uw website hosten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over updates en backups.

We bieden ook de mogelijkheid om het onderhoud van uw website volledig aan ons uit te besteden. Wij verzorgen dan de updates, beveiliging en het plaatsen van nieuwe informatie op uw site. U kunt zich volledig richten op uw bedrijf omdat wij alle aspecten van uw website regelen.

Een prachtig design, goed vindbaar met een gebruiksvriendelijke CMS

Wij ontwikkelen professionele websites die voldoen aan de standaard van vandaag. Alle websites worden vormgegeven naar uw wensen. Daarnaast zijn ze voorzien van een eenvoudig te beheren CMS. We zorgen dat uw website goed vindbaar is op Google en tal van andere zoekmachines.

Domeinnaam

Om uw eigen domeinnaam te registreren, begint u met een check waarbij we kijken of uw gewenste domein nog wel echt beschikbaar is. Het kan namelijk zijn dat iemand anders het domein al geregistreerd heeft. U kan verschillende extensies controleren. Er zijn inmiddels meer dan 500 extensies beschikbaar. Toch blijft een .nl, .com of .eu domeinnaam het meest gekozen in Nederland.

Zodra u een gewenste domeinnaam hebt gevonden in de check, kun u ons een bericht sturen. Wij zullen dan direct het domein vastleggen, zodat u eigenaar bent van het domein. Het kan ook zijn, dat de domeinnaamcheck aangeeft dat het domein bezet is, terwijl u zeker weet dat deze van u is. In dat geval staat het domein nog bij een andere provider dan ICT Maatwerk voor u geregistreerd. U kunt het domein dan verhuizen naar onze hosting, zodra u de verhuistoken heeft opgevraagd bij uw huidige webhoster.

Domeinnaam verhuizen

Om een domeinnaam te verhuizen hebben we een verhuistoken nodig. Deze token kan u opvragen bij uw huidige webhoster. Zodra we de token hebben ontvangen, kunnen we beginnen met de verhuizing van uw domein. Mocht u er niet uitkomen, dan willen wij natuurlijk altijd helpen met de verhuizing.

Webhosting

Als u ervoor kiest om uw website door ons te laten hosten, dan kiest u voor kwaliteit. Onze servers maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van hosting. Onze hardware is supersnel en volledig voorzien van SSD’s. Ook maken wij standaard gebruik van Redis Cache, Varnish Cache, Mem Cache en CDN waardoor uw website supersnel geladen wordt. Op al onze hostingpakketten krijgt u standaard de beschikking over gratis SSL-certificaten. Wij kunnen voor u automatisch uw updates verzorgen, maar u heeft ook de mogelijkheid dit zelf te regelen. Standaard heeft u de mogelijkheid om dagelijks een back-up van uw website te maken. Deze back-up’s kunt u 24 uur per dag downloaden vanuit het Direct Admin-menu. Onze servers beschikken over PHP versies 4+, 5+, 7+ en 7.2.

Onderhoudscontract

We bieden interessante onderhoudscontracten voor uw website. Middels deze onderhoudscontracten nemen we het onderhoud van uw website volledig uit handen. Wij verzorgen alle technische handelingen en u kunt zich focussen op uw bedrijf. Altijd goed vindbaar met een scherp oog voor SEO en snelheidsoptimalisatie. Er worden twee pakketten aangeboden voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen achteraf. Meerwerk wordt altijd tijdig kenbaar gemaakt. Wij staan garant voor een snelle klantgerichte service ten aanzien van uw vraag. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om problemen direct op te lossen en u te adviseren waar nodig. Bekijk onze onderhoudscontracten voor meer informatie en de tarieven.