De mooiste website met het beste verhaal

Webdesign door ICT Maatwerk

Wanneer u een website laat maken, wilt u natuurlijk goed gevonden worden. Daarom zijn al onze producten technisch geoptimaliseerd voor Google. Zo worden alle pagina’s goed geïndexeerd door Google. Daarnaast bevat ons CMS verschillende functies om de vindbaarheid en beveiliging nog verder te verbeteren. Zo heeft elke pagina een SEO-checker die advies geeft om uw teksten nog verder te verbeteren voor zoekmachines.

Wij doen niet alleen het webdesign. Websites worden ook door ons gehost op onze eigen server. Daarom hoeft u zich niet druk te maken over updates en back-ups.

ICT Maatwerk biedt ook de mogelijkheid om het onderhoud van uw website volledig aan ons uit te besteden. Wij verzorgen dan niet alleen het webdesign maar ook de updates, de beveiliging en het plaatsen van informatie op uw site. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijf, terwijl wij alle aspecten van uw website verzorgen.

Eenvoudig statistieken bekijken van je website

Iedere site is standaard voorzien van Google Analytics en Search Console.


Zo heeft u altijd inzicht in uw bezoekers.

Een prachtig design, goed vindbaar en een gebruiksvriendelijk CMS

Wij ontwikkelen professionele websites, die voldoen aan de standaarden van vandaag. Alle websites worden vormgegeven naar uw wensen. Daarnaast zijn ze voorzien van een eenvoudig te beheren CMS. We zorgen dat uw website goed vindbaar is op Google en andere zoekmachines. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

webdesign

ICT Maatwerk, webdesign waarbij kwaliteit voorop staat, vandaar:

Mobiel vriendelijk design

Responsive design, uw site is standaard geschikt voor de meest gangbare smartphones en tablets.

Persoonlijke service

Geen bandjes of accountmanagers. Als u belt krijg u direct de persoon aan de lijn waarmee u alles kunt regelen.

Wij bouwen in WordPress

WordPress is het meest gebruikte systeem ter wereld. Hierdoor is het makkelijk om zelf onderhoud te plegen en/of informatie te vergaren.

Goed vindbaar in Google

Onze designs zijn technisch altijd voorbereid op goede vindbaarheid. Zoektermen en metatags worden volledig afgestemd op uw website.

Mogelijkheid tot ontwikkeling logo en huisstijl

Laat uw logo en huisstijl ontwikkelen bij ICT Maatwerk. Zorg dat ook uw bedrijf meteen een goeie eerste indruk maakt!

Volledig inzicht in uw website statistieken

Via ons controlepaneel kunt u eenvoudig alle statistieken bekijken van uw website en bezoekers.

Eerlijke prijs zonder kleine lettertjes

Wij leveren wat er met u afgesproken wordt en zijn pas geheel tevreden als u dat ook bent. Geen verborgen kosten of facturen achteraf. Wij bouwen voor de prijs zoals afgesproken.

Full backup service

Uw website en database worden volledig gebackup-ed door ons. Het terug zetten ervan kost u niks extra's. Back-ups zijn gemakkelijk met één druk op knop te downloaden en worden veilig op een externe- server opgeslagen in de cloud.