KLACHTEN? Heb je een klacht? Vul dan het formulier in Klik hier voor meer informatie Loop gerust binnen voor een kop koffie!

Informatie over klachten

ICT Maatwerk leert graag. Iedere dag leren we van onze cliënten, collega’s en iedereen die net als wij de beste zorg en begeleiding nastreven. Heb jij bepaalde suggesties over hoe wij bepaalde zaken beter aan kunnen pakken? Of heb je een klacht? Laat het ons weten, want ook van jouw reactie kunnen wij leren.

Heb je tips hoe ICT Maatwerk bepaalde zaken beter kan doen? Of wil je een klacht indienen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij doen ons uiterste best om binnen 14 dagen te reageren.

Klachtenformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Vind je het moeilijk om een klacht te bespreken? Je kunt ook gebruik maken van de cliëntvertrouwenspersoon van Driestroom.

 

Klachtencommissie

Je probeert eerst samen tot een oplossing te komen. Ben je daar niet tevreden over? Of wil je niet met elkaar praten over jouw klacht? Dan kun je je ook richten tot de Klachtencommissie of Geschillencommissie Zorg. In deze commissies zitten mensen die niet bij ICT Maatwerk werken. ICT Maatwerk kan je meer informatie geven over hoe je een klacht kunt indienen bij de Klachtencommissie of de Geschillencommissie Zorg.