OVER ONS ICT Maatwerk stapt uit de traditionele dagbestedingssfeer Speciaal voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

De organisatie

ICT Maatwerk is een vernieuwende en moderne dagbesteding die is ontstaan vanuit een toenemende vraag naar ICT werkzaamheden. Door te anticiperen op deze snel ontwikkelende markt werken onze medewerkers in een moderne setting waarin hun eigen ontwikkeling centraal staat. Op deze manier stappen we uit de traditionele dagbestedingssfeer en maakt de medewerker deel uit van het team van ICT Maatwerk. Zij dragen dan ook intensief bij aan het uiteindelijke eindproduct voor de klant.

Wij staan voor gelijkwaardigheid en het bieden van mogelijkheden aan hen waar dat niet zo vanzelfsprekend voor is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arbeidsplaatsen voor onze medewerkers waar zij kunnen werken aan hun ontwikkeling op het gebied van ICT- of persoonlijke doelen. Maar ook stageplaatsen voor leerlingen van het speciaal onderwijs die aan het onderzoeken zijn welke opleiding zij wellicht willen gaan volgen. Participeren in de maatschappij is namelijk niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Door samenwerking met gemeentelijke instanties en coaches van verschillende zorginstanties te zoeken, zijn we op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

ICT Maatwerk is een organisatie die jongeren en overige mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met een interesse in ICT, de mogelijkheid bieden zich hier verder in te ontwikkelen. Met de ondersteuning van de begeleiders wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van websites, visitekaartjes en huisstijlen voor diverse opdrachtgevers.

Laagdrempelige werkplek met prettige begeleiding

Mede door het traject bij ICT Maatwerk heb ik kunnen starten als stagiair grafisch designer bij een regulier bedrijf!

Lucien

Uitgestroomd naar werk

Oog voor de persoon

Een prettige leeromgeving waarin ik als persoon gezien en gehoord wordt!

Dominique

medewerker

5 sterren

Bij ICT Maatwerk krijg ik de ruimte om mezelf in een veilige omgeving te ontwikkelen op verschillende gebieden

Jort

medewerker

ECHT BEDRIJF

Bij ICT Maatwerk voelt het als werken bij een echt bedrijf. Waar de afstand tot de arbeidsmarkt wordt omgezet in energie om je te ontwikkelen. En om wat terug te leveren in de maatschappij.

Rinze

Medewerker

TROTS

Bij ICT Maatwerk krijg ik rust en ruimte om aan projecten te werken. Mijn eigen ontwikkeling staat daarin gelijk aan de ontwikkeling van klantproducten. Ik ben trots op mijn werk wat ik online tegen kom.

Casper

medewerker

GELIJKWAARDIGHEID

Bij ICT Maatwerk kan ik mijn talenten ontwikkelen. ICT Maatwerk staat in mijn ogen voor gelijkwaardigheid en positieve stimulans voor ontwikkeling.

Daan

medewerker

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij proberen maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren bij MKB-bedrijven in de regio. Van het leveren van diensten tot het bieden van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier proberen wij arbeidsparticipatie laagdrempelig te maken voor MKB-bedrijven, waardoor onze medewerkers een bijdrage leveren aan de klant.

Samenwerkingspartners

We werken nauw samen met Driestroom om de kwaliteit van zorg te garanderen en moderne dagbesteding te bieden in de regio. En werken volgens de kwaliteitssystemen van Driestroom. Hierdoor garanderen we aan alle eisen te voldoen om kwalitatief goede dagbesteding te bieden. Daarnaast vindt er uitvoering kennisoverdracht plaats om altijd de juiste zorg te kunnen bieden.

ICT Maatwerk werkt samen met Driestroom

Maak kennis met de mensen achter ICT Maatwerk

Tekening van Luuk

Luuk Penninx

Locatie Arnhem

Tekening van Nick

Nick Postema

Locatie Arnhem

tekening van Jasper

Jasper Ras

Locatie Nijmegen

tekening van Kim

Kim Daalder

Locatie Nijmegen

tekening van Kelly

Kelly Driessen

Administratief medewerker

tekening van Jacquelien

Jacquelien in ’t Veld

Locatie Doetinchem

tekening van Eline

Eline der Weduwen

Locatie Doetinchem