Over ons

Tijdens onze jarenlange ervaring binnen de zorg zagen wij dat er onder cliënten een toenemende vraag is naar ICT werkzaamheden. Daarom zijn wij een vernieuwende en modernere dagbesteding gestart in de vorm van ICT Maatwerk. Met ICT Maatwerk zijn wij uit de traditionele dagbestedingssfeer gestapt, door onze organisatie meer toegankelijk te maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mede door de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, onze kennis van de zorg en van ICT, is het idee ontstaan om ICT Maatwerk te starten. Hierbij wilden we anticiperen op een steeds sneller ontwikkelende ICT markt. Dit omdat we we onze cliënten een moderne vorm van werken wilden kunnen bieden, door onder andere te werken met de nieuwste hard- en software.

De organisatie

ICT Maatwerk is een jonge dynamische organisatie, opgestart vanuit de ideologie dat flexibiliteit en gelijkwaardigheid een optimale werkomgeving kan bieden voor de cliënt. Flexibiliteit vanuit het oogpunt dat iedere kans een uitdaging biedt en gelijkwaardigheid vanuit de optiek dat eenieder gelijk is en zo behandeld dient te worden. ICT Maatwerk houdt daarbij de huidige ontwikkelingen en veranderende behoeften van de maatschappij nauwlettend in de gaten. Doordat ICT Maatwerk een dynamische organisatie is, zijn deze ontwikkelingen en behoeften snel in de praktijk toepasbaar. Dit gebeurt met een praktische benadering en op een innovatieve manier, waarbij de cliënt centraal staat.

Luuk Penninx

Nick Postema

Jasper Ras

ECHT BEDRIJF

Bij ICT Maatwerk voelt het als werken bij een echt bedrijf. Waar de afstand tot de arbeidsmarkt wordt omgezet in energie om je te ontwikkelen. En om wat terug te leveren in de maatschappij.

Rinze

Medewerker

TROTS

Bij ICT Maatwerk krijg ik rust en ruimte om aan projecten te werken. Mijn eigen ontwikkeling staat daarin gelijk aan de ontwikkeling van klantproducten. Ik ben trots op mijn werk wat ik online tegen kom.

Casper

medewerker

GELIJKWAARDIGHEID

Bij ICT Maatwerk kan ik mijn talenten ontwikkelen. ICT Maatwerk staat in mijn ogen voor gelijkwaardigheid en positieve stimulans voor ontwikkeling.

Daan

medewerker

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij proberen maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren bij MKB-bedrijven in de regio. Van het leveren van diensten tot het bieden van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier proberen wij arbeidsparticipatie laagdrempelig te maken voor MKB-bedrijven, waardoor onze medewerkers een bijdrage leveren aan de klant.

Samenwerkingspartners

Driestroom

ICT Maatwerk werkt nauw samen met Driestroom om de kwaliteit van zorg te garanderen en moderne dagbesteding te bieden in de regio. ICT Maatwerk werkt volgens de kwaliteitssystemen van Driestroom. Hierdoor garanderen we aan alle eisen te voldoen om kwalitatief goede dagbesteding te bieden. Daarnaast vindt er uitvoering kennisoverdracht plaats om altijd de juiste zorg te kunnen bieden.

MEER INFORMATIE OVER DE LOCATIES?

Bekijk de pagina voor meer informatie