Coronabeleid ICT Maatwerk

Op het moment houdt het coronavirus Nederland steeds meer in zijn greep en worden er vanuit het RIVM en de Overheid verschillende adviezen gegeven. Hoe gaan we daar als ICT Maatwerk mee om?

Ben je verkouden, grieperig, heb je koorts of voel je je niet lekker? Dan adviseren we je om thuis te blijven.

Voel je je prima, heb je geen klachten, ben je niet in het risicogebied geweest en heb je geen contact gehad met iemand die het virus draagt? Dan ben je gewoon welkom bij ICT Maatwerk en zullen de werkzaamheden gewoon doorgang vinden. 

ICT Maatwerk volgt ten alle tijden het advies van het RIVM of de Overheid op. Iedereen die een bezoekt brengt aan een van onze locaties dient zich te houden aan de hygiënevoorschriften welke daar zichtbaar zijn. Wij ontvangen bezoek niet met het schudden van handen maar met een glimlach. 

Wij hechten veel waarde aan hygiëne en zullen onze regels extra aanscherpen wat betreft schone werkplekken en werkruimtes zodat we kunnen zorgen voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en contacten. 

Wij hopen op jullie medewerking en begrip.

P.s. Ben je drager van het virus en onlangs op een van onze locaties geweest? Laat het ons dan weten, wij zullen hier discreet mee omgaan.