Dagbesteding bij ICT Maatwerk

ICT Maatwerk is een plek voor iedereen met een grote interesse in ICT. Wij bieden dagbesteding  aan in de regio Arnhem en Nijmegen. Je kan je bezighouden met ons brede aanbod aan ICT diensten. Van webdesign tot beeldbewerking, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Heb jij altijd al een werkplek willen hebben waar jij iets nieuws kan leren? Een plek waar een beperking wordt omgezet in een kwaliteit! Dan is ICT Maatwerk de werkplek voor jou!

Wij bieden een gestructureerde werkplek waar we jou de kans geven om te werken aan ICT vraagstukken. Alle onderdelen van het proces kan je bij betrokken worden, van het maken van een offerte tot het uiteindelijke product. Dit doe je uiteraard niet alleen. Wij werken in een hecht team samen om mooie producten te maken, voor een zeer breed scala aan klanten. Ben je geïnteresseerd? Kom gerust eens langs op een van onze locaties in Arnhem of Nijmegen. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking. Wellicht tot ziens in Arnhem of Nijmegen!

Webdesign

Creëer de meest moderne en strakke websites. Ieder product is uniek, dus laat je creativiteit de vrije loop.

Klanten

Zelf je klantcontacten onderhouden met ondersteuning van ons? Geen probleem dit stemmen we samen af.

Team

Je werkt in een gezellig team waarin iedereen samen of individueel aan zijn of haar eigen doelen werkt.

Hosting

ICT Maatwerk verzorgt zelf de hosting voor haar websites. Liggen hier je interesses dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Planning

Door ons geavanceerde planning systeem helpen wij je om gestructureerd aan het werk te gaan. Zonder daarbij te afhankelijk van anderen te zijn.

SEO

Goed met tekst en de drive om pagina's goed vindbaar te maken? Wij bieden je een uitdagende plek om je hierin te ontwikkelen.

Maatwerk

Zowel voor jou als voor de klant. Samen zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling gekoppeld wordt aan je werk voor klanten.

Ondersteuning

Er is altijd professionele ondersteuning aanwezig. Samen zorgen we ervoor dat we tot een goed resultaat komen.

Wordpress

Wereldwijd het meest gebruikte CMS. Opensource en daardoor uitermate flexibel om jouw ideeën te realiseren.

MEER INFORMATIE OVER DE LOCATIES?

Bekijk de pagina voor meer informatie

Van offerte tot product

Wij werken aan verschillende projecten, die allemaal beginnen met een offerte op maat voor de klant. Zodra de offerte is getekend, werken we de offerte uit en delen deze op in kleinere projecten. We kijken welke opdracht het beste bij jou en anderen past en verdelen zo alle taken. Je werkt vervolgens alleen, of samen met collega’s, aan jouw project. Wij als begeleiding zijn er om jou te coachen, te begeleiden en te adviseren in je werk. Daarnaast leren we je graag werken met nieuwe programma’s, voor een nog mooier resultaat en een verbreding van je vaardigheden.

Als het project klaar is kijken we er samen naar en krijg je feedback. Zo proberen we als groep en individueel steeds beter te worden in ons werk. Om bij ons te kunnen werken hoef je geen ICT specialist te zijn, of alles te weten van programmeren. Wij vinden het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in het werk en enthousiast aan de slag wilt met een nieuwe ICT uitdaging.

Ontwikkel jouw talent!

62

Grafische vormgeving

83

Werknemersvaardigheden

78

Programmeren