Dagbesteding bij ICT Maatwerk

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor dagbesteding bij ICT Maatwerk?

Neem contact op binnen jouw gemeente en vraag naar de mogelijkheden!

ICT Maatwerk is een plek voor iedereen met een grote interesse in ICT. Onze medewerkers willen zich op het gebied van ICT verder ontwikkelen. We bieden dan ook een breed scala aan ICT diensten: van webdesign tot beeldbewerking.

Dagbesteding bij ICT Maatwerk is echt maatwerk, zo wordt er gewerkt aan de doelen die voor jou belangrijk zijn en volgens jouw tempo. Er is altijd begeleiding aanwezig die jou kan helpen bij vragen, dat doen wij op een coachende manier, om je te begeleiden en adviseren in je werk. De begeleiding werkt vanuit een positieve benadering, waarin de feedback die je krijgt opbouwend is. Er wordt gewerkt in teamverband, maar ook alleen, bij ons werk je in een hecht team om uiteindelijk samen een mooi eindproduct te realiseren.

Heb jij altijd al een werkplek willen hebben waar jij iets nieuws kan leren en waar een beperking wordt omgezet in een kwaliteit? Dan zijn wij de juiste plek voor jou! Ben je nog geen ICT specialist, of weet je nog niet zo veel van programmeren, dat is geen probleem! Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en geïnteresseerd in de werkzaamheden. Starten met een nieuwe ICT uitdaging, als onderdeel van de volgende stap in je ontwikkeling!

Ben je geïnteresseerd? Kom gerust eens langs op onze locaties! Bijvoorbeeld om eens vrijblijvend kennis te maken. Wellicht tot ziens in Arnhem, Nijmegen of Doetinchem!

Meer weten over onze locaties?

Webdesign

Creëer de meest moderne en strakke websites. Ieder product is uniek, dus laat je creativiteit de vrije loop.

Hosting

ICT Maatwerk verzorgt zelf de hosting voor haar websites. Liggen hier je interesses dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Maatwerk

Zowel voor jou als voor de klant. Samen zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling gekoppeld wordt aan je werk voor klanten.

Klanten

Zelf je klantcontacten onderhouden met ondersteuning van ons? Geen probleem dit stemmen we samen af.

Planning

Door ons geavanceerde planning systeem helpen wij je om gestructureerd aan het werk te gaan. Zonder daarbij te afhankelijk van anderen te zijn.

Ondersteuning

Er is altijd professionele ondersteuning aanwezig. Samen zorgen we ervoor dat we tot een goed resultaat komen.

Team

Je werkt in een gezellig team waarin iedereen samen of individueel aan zijn of haar eigen doelen werkt.

SEO

Goed met tekst en de drive om pagina’s goed vindbaar te maken? Wij bieden je een uitdagende plek om je hierin te ontwikkelen.

Wordpress

Wereldwijd het meest gebruikte CMS. Opensource en daardoor uitermate flexibel om jouw ideeën te realiseren.

Van offerte tot product

Wij werken aan verschillende projecten, die allemaal beginnen met een offerte op maat voor de klant. Zodra de offerte is getekend, werken we de offerte uit en delen deze op in kleinere projecten. We kijken welk project het beste bij jou past en verdelen zo alle taken. Je werkt vervolgens alleen, of samen met collega’s, aan jouw project. Wij als begeleiding zijn er om jou te coachen, te begeleiden en te adviseren in je werk. Daarnaast leren we je graag werken met nieuwe programma’s, voor een nog mooier resultaat en een verbreding van je vaardigheden.

Als het project klaar is kijken we er samen naar en krijg je feedback. Zo proberen we als groep en individueel steeds beter te worden in ons werk. Om bij ons te kunnen werken hoef je geen ICT specialist te zijn, of alles te weten van programmeren. Wij vinden het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in het werk en enthousiast aan de slag wilt met een nieuwe ICT uitdaging.