Arbeidmatige dagbesteding gericht op persoonlijke ontwikkeling

ICT Maatwerk biedt arbeidsmatige dagbesteding op ICT-gebied aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze medewerkers werken vanuit hun bijzondere talenten, met persoonlijke begeleiding op maat, met als doel een bijdrage leveren in de maatschappij.

Maatwerk om jouw doelen te behalen

Dagbesteding bij ICT Maatwerk is echt maatwerk, zo wordt er gewerkt aan de doelen die voor jou belangrijk zijn en volgens jouw tempo. Daarom is er altijd begeleiding aanwezig die jou kan helpen bij vragen. Dat doen wij op een coachende manier, om je te begeleiden en adviseren in je werk. Bij onze begeleiding gaan wij uit van een positieve benadering, waarin de feedback die je krijgt opbouwend is. Daarbij kan en zul je bij ons zowel in teamverband, maar ook alleen werken. Uiteindelijk zorgt de inbreng van iedereen ervoor dat ons hechte team samen een mooi eindproduct realiseert.

Leer alles van vormgeving tot programmeren

De werkruimtes zijn ingericht als een modern kantoor. Er wordt gewerkt in een gestructureerde omgeving aan verschillende ICT vraagstukken, van vormgeving tot programmeren. Wij ontwikkelen websites en verzorgen onderhoud aan websites voor klanten. Onze visie is dat de medewerkers het grootste aandeel hebben in de ontwikkeling van websites. Afhankelijk van de doelen, kunnen medewerkers ook betrokken worden in het contact met de klant.

Arbeidmatige ICT dagbesteding

Benieuwd of werken bij ICT Maatwerk iets voor jou is?

Neem contact op met ons al je vragen.
Of kom geheel vrijblijvend een dagje meedraaien!


Werk aan de vaardigheden die bij jouw toekomst passen

Samenwerken

Leer samen werken met collega's aan een project. Wij ondersteunen je in wat hier voor nodig is.

Klantcontacten

Zelf je klantcontacten onderhouden met ondersteuning van ons? Geen probleem dit stemmen we samen af.

Zelf plannen

Wij helpen je om gestructureerd aan het werk te gaan. Je eigen werk leren plannen is essentieel.

Ondersteuning

Er is altijd professionele ondersteuning aanwezig. Samen zorgen we ervoor dat we tot een goed resultaat komen.

Webdevelopment

Creëer de meest moderne en strakke websites. Ieder product is uniek, dus laat je creativiteit de vrije loop.

Grafische vormgeving

Ontwerp samen met collega unieke ontwerpen voor unieke projecten met het Adobe pakket.

Download onze folder dagbesteding om eenvoudig per mail te versturen.

Van offerte tot ICT product

Wij werken aan verschillende projecten, die allemaal beginnen met een offerte op maat voor de klant. Zodra de offerte is getekend, werken we de offerte uit en delen deze op in kleinere projecten. Daarbij kijken we welk project het beste bij jou past en verdelen zo alle taken. Je werkt vervolgens alleen, of samen met collega’s aan de klantopdracht. Wij als begeleiding zijn er om jou te coachen, te begeleiden en te adviseren in je werk. Daarnaast leren we je graag werken met nieuwe programma’s, of programmeertalen. Alles voor een nog mooier resultaat en een verbreding van je vaardigheden.

Breng kennis direct in de praktijk bij ICT Maatwerk

Als het project klaar is kijken we er samen naar en krijg je feedback van ons. Zo proberen we als groep en individueel steeds beter te worden in ons werk. Om bij ons te kunnen werken hoef je geen ICT specialist te zijn, of alles te weten van programmeren. Wij vinden het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in het werk en enthousiast aan de slag wilt met een nieuwe ICT uitdaging. Begeleiding en collega's zullen je verder helpen om alles te leren op gebied van ICT. Bekijk onze werkzaamheden voor een indruk van de mogelijkheden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen webdesign

Meer weten over onze locaties?

Copyright 2024 © ICT Maatwerk B.V.
KvK: 75199238 BTW: NL826089070B01

Uitstroomrapport