Ons verhaal

ICT Maatwerk is een vernieuwende en moderne dagbesteding die is ontstaan vanuit een toenemende vraag naar ICT werkzaamheden. Door te anticiperen op deze snel ontwikkelende markt werken onze medewerkers in een moderne setting waarin hun eigen ontwikkeling centraal staat. Op deze manier stappen we uit de traditionele dagbestedingssfeer en maakt de medewerker deel uit van het team van ICT Maatwerk. Zij dragen dan ook intensief bij aan het uiteindelijke eindproduct voor de klant.

Nieuwe mogelijkheden door participatie

Wij staan voor gelijkwaardigheid en het bieden van mogelijkheden aan hen waar dat niet zo vanzelfsprekend voor is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arbeidsplaatsen voor onze medewerkers waar zij kunnen werken aan hun ontwikkeling op het gebied van ICT- of persoonlijke doelen. Maar ook stageplaatsen voor leerlingen van het speciaal en praktijk onderwijs die aan het onderzoeken zijn welke opleiding zij wellicht willen gaan volgen. Participeren in de maatschappij is namelijk niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Door samenwerking met gemeentelijke instanties en coaches van verschillende zorginstanties te zoeken, zijn we op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

ICT als middel, persoonlijke ontwikkeling als doel

ICT Maatwerk is een organisatie die jongeren en overige mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met een interesse in ICT, de mogelijkheid bieden zich hier verder in te ontwikkelen. Met de ondersteuning van de begeleiders wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van websites, visitekaartjes en huisstijlen voor diverse opdrachtgevers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij proberen maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren bij MKB-bedrijven in de regio. Van het leveren van diensten tot het bieden van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier proberen wij arbeidsparticipatie laagdrempelig te maken voor MKB-bedrijven, waardoor onze medewerkers een bijdrage leveren aan de klant.


Maatwerk begeleiding

Samenwerkingspartners

We werken nauw samen met Driestroom om de kwaliteit van zorg te garanderen en moderne dagbesteding te bieden in de regio. En werken volgens de kwaliteitssystemen van Driestroom. Hierdoor
garanderen we aan alle eisen te voldoen om kwalitatief goede dagbesteding te bieden. Daarnaast vindt er uitvoering kennisoverdracht plaats om altijd de juiste zorg te kunnen bieden.

Samenwerking Driestroom en ICT Maatwerk

Meer weten over onze locaties?

Copyright 2024 © ICT Maatwerk B.V.
KvK: 75199238 BTW: NL826089070B01

Uitstroomrapport