Leer- en werktrajecten ICT Maatwerk

Bij ICT Maatwerk kan je terecht voor verschillende leer- en werktrajecten. Bij deze trajecten, wordt er gekeken naar wat voor jou belangrijk is, wat jouw doelen zijn en hoe hier aan gewerkt kan worden. Benieuwd welke trajecten wij onder andere aanbieden, lees dan verder.

Benieuwd naar de ervaring van een van onze deelnemers, klik dan op onderstaande knop om zijn verhaal te lezen.


Back to School

Heb jij de wens om een ICT gerelateerde opleiding te volgen dan is ons "Back to School" traject passend voor jou. Tijdens dit traject bereiden wij je voor op wat er gevraagd wordt op een opleiding. Samen zorgen we voor een goed dag/nacht ritme en de juiste engergie om een dag goed vol te maken. Verder kijken we samen welke vaardigheden er vast ontwikkeld kunnen worden die je nodig gaat hebben op de opleiding.

Activerend Werk

Activerend Werk is gericht op ontwikkeling, het opdoen van werknemers- en vakvaardigheden in een werkomgeving die zo passend, regulier, lokaal en efficiënt mogelijk is. Met Activerend Werk ondersteunen we je en moedigen we je aan om alles uit jezelf te halen. Zo kun je blijvend jouw bijdrage leveren aan de samenleving. In een passende werkomgeving, gericht op ICT, programmeren, vormgeving en webdesign.

Participatie trajecten

Dit project heeft als doel de deelnemer activerend te laten deelnemen, waardoor de participatie in de samenleving toeneemt en dit resulteert in duurzame uitstroom van betaalde arbeid. Hierbij wordt o.a. ingezet op het verbeteren van dag- en weekstructuur, oppakken eigen regie en het verbeteren van het toekomstperspectief d.m.v. het brengen van balans in werk en privé. De werkgever, de gemeente en de jobcoach hebben samen een rol hierin.

Jobcoaching

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en op zoek te gaan naar werk? Dan kan het zijn dat je bij onze jobcoach in traject komt. Samen maken jullie een stappenplan en geeft zij jou handvaten om jezelf te presenteren, zoeken jullie samen naar organisaties die bij jou passen en ondersteunt zij in de stappen die verder genomen zullen worden. Wil jij meer weten?
Klik dan hier!

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor een traject bij ICT Maatwerk?

Neem contact op met ons dan kijken we samen welke traject bij jou past.

Copyright 2024 © ICT Maatwerk B.V.
KvK: 75199238 BTW: NL826089070B01

Uitstroomrapport