Leer- en werktrajecten ICT Maatwerk

Bij ICT Maatwerk kan je terecht voor verschillende leer- en werktrajecten. Bij deze trajecten, wordt er gekeken naar wat voor jou belangrijk is, wat jouw doelen zijn en hoe hier aan gewerkt kan worden. Benieuwd welke trajecten wij onder andere aanbieden, lees dan verder.

Benieuwd naar de ervaring van een van onze deelnemers, klik dan op onderstaande knop om zijn verhaal te lezen.


Back to School

Heb jij de wens om een ICT gerelateerde opleiding te volgen dan is ons "Back to School" traject passend voor jou. Tijdens dit traject bereiden wij je voor op wat er gevraagd wordt op een opleiding. Samen zorgen we voor een goed dag/nacht ritme en de juiste engergie om een dag goed vol te maken. Verder kijken we samen welke vaardigheden er vast ontwikkeld kunnen worden die je nodig gaat hebben op de opleiding.

Activerend Werk

Activerend Werk is gericht op ontwikkeling, het opdoen van werknemers- en vakvaardigheden in een werkomgeving die zo passend, regulier, lokaal en efficiënt mogelijk is. Met Activerend Werk ondersteunen we je en moedigen we je aan om alles uit jezelf te halen. Zo kun je blijvend jouw bijdrage leveren aan de samenleving. In een passende werkomgeving, gericht op ICT, programmeren, vormgeving en webdesign.

Praktijk Assessment en Werkfit

Middels een Praktijk Assessment wordt in kaart gebracht welke waarde iemand op de arbeidsmarkt vertegenwoordigd. Is een deelnemer bijvoorbeeld in staat door te stromen naar een Werkfit traject, of is er een andere aanpak gewenst. Het traject richt zich voornamelijk op het in kaart brengen van werknemersvaardigheden, werktempo, belasting/belastbaarheid. Zo wordt er gekeken of iemand een taak uit kan voeren, kan iemand zich aan afspraken houden etc. Samen met de begeleiders van ICT Maatwerk wordt een plan opgesteld en wordt gekeken naar de duur van het traject. In het plan komt te staan aan welke doelen gewerkt gaat worden. Aan het einde van het traject volgt een objectief verslag waarin doelen en resultaten worden geëvalueerd.

Tweede spoor

Een passende functie vinden bij een nieuwe werkgever is niet eenvoudig. Bij alles wat we doen, staat de beste oplossing voor jou voorop. We willen dat je re-integratie optimaal resultaat oplevert. Tegenwoordig zijn zowel je werkgever als jijzelf verantwoordelijk voor je re-integratie. Als dat binnen je eigen bedrijf niet lukt, helpt ICT Maatwerk je bij het vinden van een andere geschikte werkplek.

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor een traject bij ICT Maatwerk?

Neem contact op met ons dan kijken we samen welke traject bij jou past.

Copyright 2020 © ICT Maatwerk B.V.
KvK: 75199238 BTW: NL857106454B01

Richtlijn COVID-19